maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesäisiä tuunauksia


Hipsun kipsun ystit ja muut lukijat (SYDÄNMIÄ!!!)

Onpas nopeasti mennyt tämä kesä. En ole oikeastaan ehtinyt hankkia juuri mitään uutta ja jännää, mutta sen sijaan tuunasin pari vanhaa asiaa. Tuunaaminen on sitä, kun tehdään autoista vähän pöljän näköisiä ja porataan pakoputkeen reikiä, jotta kuuluu miehekkäämpi pörinä. Autotunettaminen on taas sitä, kun tehdään laulajasta pöljän kuuloinen. Mutta tällä kertaa tarkoitin tuunaamisella vähän eri juttua. Katsokaapa kuvat, niin ymmärrätte.


Tässä ensiksi housut. Vitivalkoiset seiloripöksyt olivat vähän tylsät ja herättivät outoja mielikuvia. Siksipä värjäsin ne pesukoneessa sellaisella värjäysaineella ja nyt ne ovat pirtsakan punertavat ja mukavan kesäiset. Heti tuli uutta mukavaa ilmettä eikä ollut vaikeaa. Kaupasta vaan pesuainehyllyltä etsii sopivan värin ja sitten noudattaa ohjeita ja hyvä tulee.

Ainiin, tämän kesäpukineeksi oivallisen verkkopaidan sentään löysin kirpparilta. Verkkoisuus ei valitettavasti oikein näy kuvassa.


Toisena basson hihna, jonka väsäsin kahdesta erilaisesta vyöstä. Eipä tule heti samanlaista rokkiluolan takahuoneessa tai edes treenikämpällä vastaan. Niitit tuovat mukavaa särmää ja rouheutta ja toisaalta pinkin ja violetin sekamelska herkkyyttä. Mahtava yhdistelmä! Kannattaa rohkeasti kokeilla, jos sattuu olemaan vaikkapa skepanderi- eli kitaramiehiä/naisia. Yhdistät vaan pari sopivaa vyötä ja päistä kiinni soittimeen ja siinäpä se. Saa helpolla vähän omaa juttua soittimeen.


Viimeisenä mekanismituoli, joka sai kesäisen pirteän ilmeen vihreästä huovasta. Tämä on siitä kätevä juttu, että huopaa voi vaihtaa eri väriseen fiiliksen mukaan. Tämä sopii kuitenkin kesän vähän kuten olut ja grillimakkara, joita taidankin tästä siirtyä nauttimaan.


Hyvää kesää, zau ja bloggailemisiin!!!!!

PS. Jos haluatte nähdä ja kuulla hyvin pukeutuneiden miesten soittavan trendikästä hippamusiikkia, menkää ihmeessä 17.7. Jyväskylässä Poppariin kuuntelemaan Lajitovereiden levynjulkaisukeikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti