maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kesäisiä kirpparilöytöjä


Terska teille vaan, eli kesäterveiset tai tervekset!!! <3 <3

Kaiken grillaamisen ja beachillä zillaamisen lisäksi olen ehtiny myös käymään kirpparilla. Nyt voisinkin ilman sen kummempaa teemaa esitellä uusimpia löydöksiä ja sen toki siis nyt teenkin.

Jos vaatekaapin sisältö on kovin tavanomainen, on rannalle lähtiessä vaarana hukkua, ei niinkään veteen, vaan geneeriseen massaan, eli siis on riskinä se, että näyttää ainakin pukeutumisen osalta samalta kuin kaikki muutkin, jolloin siis valistuneempi ja muotitietoisempi tarkkailija saattaa tuumia, että mikä lie tyylitajuton urpo se tuossakin viipottaa. Helppo apu tähän on näyttävä ja trendikäs vyö. Jotain pari euroa maksoi Kirpputori Silinterissä. Tokikaan tällaisten tyylikkäiden retrosortsien kanssa vyötä ei välttämättä edes tarvitsi, mutta kuvasta varmaan silti ilmenee, mitä ajoin takaa, eikö? 


Kirpparilla.fistä sen sijaan löytyi tällainen paha-vyö. Toimii hienosti sitten illemmalla, jos rantareissun jälkeen lähtee vaikkapa yökerhoon tai mopojengin bileisiin. Tämä ei varmaan kaipaa isompia selittelyjä. Kuva kertoo puolestaan.

Jos kesällä tulee grillattua kovasti, täytyy muistaa myös kuluttaa niitä kaloreita. Tähän tarkoitukseen löytyi sopivasti myöskin em. Kirpparilla.fistä nyrkkeilysäkki. Tätä kun paukuttaa, saavat läskit kyytiä ja hiki virtaa. Laitetaan vielä muksautuskuvakin. Noin. Muistakaapa sitten, että kaveria ei sovi tintata!

 

Kohta koulutkin taitavat alkaa, joten poistin vielä tällaisen söpön orava-repun. Ehkä parempi pienemmälle kulkijalle, mutta miksei myös johonkin hassuttelutilaisuuteen tai sitten hipsterille ihan päivittäiskäyttöönkin. Kyllä tuolla iPadin ja viiksivahan kantaa.


Unohdin näköjään kuvat ostamani hienot aurinkolasit. No ehkä niistä sitten toisella kertaa. Vielä on kesää jäljelle, pitäkäähän lystiä ja nauttikaa auringosta. Hei hei ja bloggailemisiin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti