maanantai 15. lokakuuta 2012

Sisustusta


Heipsan taas ja hupitupirullaa mussut (sydämii ja pusui!!)

Tänään ajattelin hieman jatkaa sisustusteemaa. Yllättävänkin pienillä asioilla voi nimittäin saada asunnostaan persoonallisemman ja trendikkäämmän.

Makuuhuone on helposti aika tasaisen vaalea, eikö totta? Tähän saa mukavaa vaihtelua käyttämällä monen värisiä verhoja. Jos ne vielä saa ripustettua eri tankoihin, voi loihtia erilaisia yhdistelmiä fiiliksen mukaan. Hyvä idea, vai mitä tuumitte?
 

Vanha neuvosto-vintage on asiantuntevissa piireissä aina hip ja hot. Sisustushaitari olohuoneen kulmassa antaa huoneenhaltijasta valveutuneen ja aikaansa seuraavan kuvan. Syytä kuitenkin varoittaa: älä anna vieraiden yrittää soittaa sillä. Meteli on hirveä!



Kahvivieraita on helppo piristää hauskoilla mukeilla. Esimerkiksi Puuhamaasta tulee ilman muuta aurinkoinen ja mukava fiilis. Synkemmälläkin tuulella oleva kahvittelija ilostuu tästä varmasti.


Kahvin jälkeen alkaa helposti pissittää. Hauska ankka-pyyheripustin tuo hymyn huulille myös wc-tiloissa.


Viimeisempänä muttei vähäisimpänä esittelen vielä uusimman ylpeydenaiheeni: kaksitoimisen kissatyynyn. Kissa osaa joko seistä jaloillaan tai röhnöttää reporankana tunnelman ja käyttötarpeen mukaan. Paitsi hieno, myös erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen pehmuste siis tämä!


Eipä tässä enää muuta kuin heipsan vaan ja bloggailemisiin!!

PS: Tulkaa toki kahville.

2 kommenttia: