sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Hatut ja myssyt

-->
Sörömlöö puppelit (sydän)

Tänään on äänestyspäivä, joten pistetäämpa hattujen ja myssyjen kunniaksi hattuspesiaali. Keskityn siis ainoastaan päähineisiin ja jätän muun asukokonaisuuden huomiotta. Suoraan asiaan:


Kirkkaat syysillat ja -yöt ovat oivallista aikaa ufojen pongaamiseen. Siinä puuhassa vaan tulee helposti vilu. Mutta onneksi löysin kirpparilta teemaan sopivan pipon. Enää ei pää palele humanoidijahdissa.


Ulkoavaruuden ja sen asukkaiden ihmettely on rankkaa ja totista puuhaa. Tositoimiin on suunniteltu myös tämä USA:n armeijan viidakkohattu (US ARMY JUNGLE HAT VIET-NAM TYPE 1968/71). Toimii kuin napalmi aamupuurossa!


Vähän leppoisampaan menoon olisi tarjolla mummon virkkaama tai kutoma tai mitä se nyt onkaan pipo. Jos vaikka tykkää kuunnella jamaikalaista musiikkia myssy päässä, on tämä oivallinen valinta. Pistäkääpäs mummot töihin, jos moinen toimi kiinnostaa.


Tämän aitoirlantilaisen lätsän sain ystävältäni Umpihomo-Tammiselta. Heti alkaa tehdä mieli pubiin, kun tämän lykkää päähänsä.


Kansainvälinen meininki jatkuu. Tämäkin päähine on nimittäin ulkomaan tuliaisia. Hirveästi käyttöä en ole tälle vielä keksinyt, mutta kuvittelisin, että esim. länkisäärijuoksu öisessä metsässä tai rapukävely kalliolla voisi olla sopiva käyttötilanne. Ja mikseipä tämä sopisi myös Harry Potterin faneille. Mutta muistakaapa siinä tapauksessa, että oikeasta luudalla lennetään kuulemma harjaspuoli edellä. Muuten pitävät ihmiset teitä omituisina.


Viimeiseksi säästin tämän tyylikkään knalli-tyylisen lakin, jonka sain ystävältäni Joonakselta. Kitaravirtuoosin lisäksi hän on myös suuri hattujen tuntija, ystävä ja ymmärtäjä ja omistaa myös hatunvenytyspään. Tätä hattua voi pitää hienommissakin tilaisuuksia, esimerkiksi pian vaaliuurnalla. Silloin kannattaa vielä korostaa älykästä vaikutelmaa silmälaseilla.

Eipä tässä sitten muuta, kuin kipin kopin äänestämään. Bloggailemisiin!!!

PS: Muistakaa äänestää hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti