sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kesäisiä paitoja

Hilipatihipsan!! (sydän sydän)

Pakkanen on lauhtunut joten otetaanpa tällä kertaa katsaus kesämuotiin. Käynkin samantien jaarittelematta asiaan. Ensin tällainen kala-, palmu- ja kukka-aiheinen raion-, eli tekosilkkipaita. (Koko knot, made in Thailand) Tämän löysin kirpputorilta. Toimisi varmaan hyvin vaikka Havaijin hiekkarannalla, mutta hyvä myös rennossa parvekemeiningissä. Kaverina pitäisi tietysti olla ukulele, mutta sellaista ei löytynyt, joten otin korvikkeeksi ngonin.


Jos aurinko oikein kovasti porottaa, voi olla hyvä suojautua myös varjolla (Anttilasta). Iloiset värit sopivat hyvin enolta perityn hieman abstraktimmin kuvioidun paidan kanssa. Musiikkimiehet varmaan ymmärtävät tämän paidan potentiaalin Gibson SG:n seuralaisena. Toki tämä herättäisi ansaittua huomiota ja ihailua myös lauantai-iltana ravintolassa.


Kolmanneksi niin ikään enolta peritty (vintagea siis tämäkin, kuten myös edellinen, unohdin mainita) Christian Diorin silkkipaita. Väritys on hieman hämmentävä, jopa maastopukumainen, mutta sehän on nykyään muodikas kuosi ainakin heavt metal -piireissä. Niinpä itsestään selvä aurinkolasivalinta onkin Rob Halfordinkin suosima aviator-malli.


Hattukin on muuten kirpparilta. Kesälläkin on hyvä suojata päänsä. Mutta eipä tässä muuta tänään, odotellaan sortsikelejä jäiden lähtemistä. Bloggailemisiin!

1 kommentti:

  1. Oot varppina kattonut Huippumalli haussa -realitya. Sulla on tuo poseeraus ihan vimpan päälle, kehon kulmat ja kaaret tuovat kuviin mukavaa jännitettä. Cool!

    VastaaPoista