tiistai 21. helmikuuta 2012

Eskolle olkaimet

Heissuli vei heiluvat (sydän sydän)

Huomasinpa Bussi-Eskon suositelleen Blogiani. Jee jee!! Nille, jotka eivät vielä tiedä kerrottakoon, että Esko on yksi Suomen kovimpia bussikuskeja ja siinä sivussa roudaa vielä rokkistaroja ympäri maata. Bloginsakin on vallan mainio ja mielenkiintoinen, kannattaa tutustua!

Bussikuskit varmaankin joutuvat pitämään aikalailla työnantajan määräämiä vaatteita eivätkä näin ollen voi pukeutua kovin trendikkäästi saati persoonallisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Bussi-Esko olisi tyylitön jätkä. Päinvastoin! Vaikka Eskon kuvaa ei olekaan netissä nähtävillä tapasin hänet taannoin KuBlossa (Kuuluisien Bloggareiden tapaaminen) ja voin kertoa, että miehellä on varsin komea parta ja kampauskin varsin tyylikäs. Siinä on naismatkustajille mukavasti silmäniloa.


Jos nyt B-E:lle pitäisi jokin pukeutumisvinkki antaa, niin henkselit. Ne ovat aina tyylikkäät eikä työantajakaan voi vastaan laittaa, jos housunkannattimia tahtoo käyttää. Esimerkiksi tällaiset pirtsakan vihreät viilis-henkselit piristävät mukavasti asua kuin asua ja tuovat hyvää fiilistä muidenkin ihmisten päivään.


Mutta eipä muuta tänään. Bloggailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti