torstai 9. maaliskuuta 2023

Innovatiiviset terveiset sairaslomalta

 

Heissull geissull vaan heiluvillenne!!!


Tiedättekö mikä on nyt erityisen muodikasta? No avantouinti on yksi ja toinen on sitten merinovilla. Tässä kuvassa suoritan aamutoimia avantopulikointireissun yhteydessä. Sen lisäksi, että tässä huolehditaan suun ja hampaiden hyvinvoinnista, niin väitetään avantouinnilla olevan muitakin terveyttä edistäviä vaikutuksia. Tätä kirjoittaessani olen kuitenkin sairaslomalla flunssan takia ja haluaisinkin nyt tietää, että missä meni vikaan ja ketä voi syyttää? Kirjoittakaa vaikka kommentteihin.

Merinovillaa on tuo pipo, muut karvat omia. Tarkoituksella tarkensin vähän huonosti ja pikkaisen täräytin kuvaa siten, ettei pipon merkki näy kunnolla, koska senkin olen ostanut sponsoridiilien vähyyden vuoksi omilla rahoillani. Ihan siis vihjeenä.


Tässä saikutellessa on ollut paljon aikaa katsella esim. kalastus- ja perhonsidontavideoita ja levätä sängyssä. Siinä helposti väsyy käsi tai tulee muita ongelmia, kun yrittää kannatella kännykkää sopivalla katseluetäisyydellä. Minulla on tietenkin tähänkin oivallinen ja innovatiivinen ratkaisu. Viritin mikrofonitelineeseen mikrofonin sijaan selfie-kepin ja siihen sitten matkapuhelimen. Kyllä kelpaa. Koska kuvausassistenttini ei ollut paikalla, palkkasin malliksi Jasun.


Mutta eipä tässä sairaslomalla jaksa mahdottomia rehkiä, eli lopetellaanpa tähän tällä kertaa ja hyvää kevättä ja bloggailemisiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti