torstai 8. maaliskuuta 2012

Helsinkiin

Hey hou rokkänroll!! (pääkalloja)

Olen lähdössä huomenna pääkaupunkiimme Helsinkiin eli Stadiin. Täytyy siis pukeutua vähän räväkämmin, etteivät luule lantsariksi eli maalaiseksi. Aloitetaanpa rocktähtilookin rakentaminen kerros kerrokselta.


Ensiksi pitkät kalsarit (huomatkaa, että nämä ovat eri väriset, kuin viimeksi esitellyt haraldit). Stadissa on nimittäin kuulemma aina ihan helvetin kylmä, koska siellä on meri-ilmasto. Yläruumiin verhosin enolta perittyyn Pierra Cardinin silkkipaitaan, eli vanhempaa parempaa jälleen.


Seuraavaksi jo ennestään tutut Puma-verkkarit. Puumat ovat nimittäin muodissa isoissa kaupungeissa. Sitten sitä rokkia, eli nahkaliivit (kirpparilta). Aika cool, vai mitä? Tästä on hyvä jatkaa!


Stadissa myöskin lumi on paljon liukkaampaa, kuin täällä pohjoisessa. Siksi jalkaan kunnon maiharit (varusteleka). Ovathan ne toki myös aika räyhäkkäät eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Päätä lämmittää pääkallohuivi (varastin muijalta, älkää kertoko sille) ja häikäisyltä suojaavat tutut aviaattorit. Päälle vielä pitkä nahkarotsi ja rockuskottavuus on taattu.

Vapisi Helsinki, täältä tullaan, rokkänrolll never dais!!
Eipä sitten muuta, kuin rokkailemisiin!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti