torstai 19. tammikuuta 2012

Puma-verkkarit (vintagea)

Heissuli veissuli (sydän sydän)!

Tästä se sitten alkaa, meitsin muotiblogi. Toivottavasti tykkäätte. Esittelen tässä upeita ja persoonallisia vaatekappaleita ja ehkä jotain muutakin, jos mieleeni juolahtaa mielenkiintoisuuksia.


Tässä ensimmäisessä bloggauksessani ajattelin esitellä hienot, enoltani perimät retroverkkarit. Merkki on Puma ja väri vihreä. Sivussa on valkea ja tummansininen vauhtiraita. Sininen saattaa kuvassa näyttää vähän mustalta, koska pokkarini ei kuvaa kovin hyvin hämärässä. Seuraavaksi pitääkin hankkia tästä blogista saaduilla mainostuloilla kunnon järkkäri!

Nämä ovat ilmeisestikin jostain 90-luvulta, tai ainakin silloin sain nämä haltuuni. Vanhempaa parempaa vintagea siis! Ja se näkyy laadussa. Housut ovat vieläkin täydessä iskussa lukuunottamatta toisen lahkeen vetoketjua, jonka korjasin ompelemalla sen kiinni. Pelittää kuin ajatus!


Housut sopivat monenlaiseen käyttöön. Esimerkiksi verryttelyyn, grillaukseen tai biletykseen. Parhaimmillaan nämä ovat kuitenkin löhöilyssä. Toiseen käteen vielä keppana ja toiseen kaukosäädin ja eikun rentoutumaan.


PS: En näköjään osaa laittaa näitä kuvia oikeille paikoilleen. Lol_omg! Mutta ei se mitään. Bloggailemisiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti